top of page

Kvinne, denne er til deg! Velkommen til mini-fotografering for å feire din kvinnelige kraft og skjønnhet.


Dobbeleksponert portrett av kvinne som myser mot sola og har blomster i håret. Røde roser og en salig kvinne.

Jobben min har én spesielt fin frynsegode: Nære samtaler med dere (de gir meg LIV!) To inntrykk stikker seg ofte ut: 1. FY SØREN så (ressurs)sterk du er! Og da mener jeg spesielt i form av hjertet ditt, som er så mykt og samtidig så klart til å gå i ilden. Men også din driv, din takknemlighet og din søken etter det som er enda bedre for deg og din familie. 2. Du gir ikke deg selv den kjærligheten som du så enkelt deler ut til andre. Og ikke får du noe særlig tilbake fra samfunnet vårt, heller. Så jeg vil bare si: jeg ser deg. Jeg ser det varme hjertet ditt, og unnskyld språket, men jeg ser også hvor inderlig 🔥 FUCKED 🔥  verden hadde vært uten. Jeg ser innsatsen din. Den som skjer utenom arbeidstid, den som ikke genererer penger på konto, men den som skaper trygge rammer, gode minner og en flekk på jorden som flere kaller et hjem. Jeg ser deg gjøre ditt beste i å balansere det hele. Familien. Fritiden. Jobben. Helsen. Drømmene. Forventningene. Ett bløtt hjerte i en litt spiss verden.

 

Blir du med på noe nytt? Join meg for en feiring av kvinnelig kraft og skjønnhet!

I år feirer jeg mors- og kvinnedagen ved å ta selvportretter. Det kommer jeg til å gjøre hvert år fremover, som en hyllest til akkurat denne versjonen av meg selv, og ikke minst til selve livet! Det er en gave til meg selv, og også til de som er her etter meg 🤍 Søndag 3. mars, i anledning den kommende kvinnedagen, tilbyr jeg minifotografering* i studioet mitt på Valderøya i Giske kommune, kun 10 minutter unna Ålesund sentrum. *Minifotografering er en kortere fotosesjon til billigere pris enn en full time. Jeg tilbyr også en eksklusiv mini-prisliste på bildefiler. Det er begrenset med plasser, så vær tidlig ute med å sikre din tid.

En mor og hennes datter i minimalistisk og jordnært fotostudio. Lekenhet og nærhet. Mor og datter ler og hygger seg.


Kom alene, eller sammen med noen du er glad i.

Du er velkommen til å komme alene, men du kan også gjerne ta med barna dine, din egen mor, søster eller en annen kvinne som du elsker og ser opp til. I tillegg til bilder av deg selv er dette en glimrende mulighet til å få minimalistiske og tidløse portretter av barna dine til redusert pris.Nydelig baby i hvitt og klassisk fotostudio. naturlig og jordnær stil, babyfotografering.


 

THE DEETS // DU FÅR:


Vakre portretter som blir mer og mer verdifulle med tiden

En oppløftende opplevelse, og en tydelig feiring av ditt nydelige selv!

Barneportretter (singel + søsken), om ønskelig

To ulike settinger for variasjon i bildeutvalget Muligheten for blomsterportrett (som vist øverst og nederst i dette blogginnlegget)

40 minutter i studio (hvorav 30 minutter fotografering)

1 digital bildefil i høy oppløsning inkludert i prisen

Et personlig webgalleri hvor du selv får velge ut dine favoritter

Bildefiler til sterkt reduserte priser. Se mini-prisliste her.Alt dette får du til kun 890 kr!
Portrett av kvinne med evigvarende blomster i håret. Dobbeleksponert portrett i svart og hvitt. Smiler mot himmelen og er tilfreds.


Jeg håper at nettopp du kommer for å forevige en liten bit av deg selv din historie.


 


HELT TIL SLUTT... Bli gjerne mottaker av mitt Jubelbrev for kjærleik og fine fordeler. Det finner du her 💌


47 visninger0 kommentarer
bottom of page