top of page

Bli kjent med meg

og hvordan jeg jobber som fotograf

Jeg heter Nadia og er hjertet og sjela bak Hjertejubel foto.


Jeg er 35 år og bor på Ellingsøya i Ålesund kommune sammen med mannen min og vår vidunderlige lille sønn. Her skaper vi drømmelivet vårt, bit for bit, hvor jeg fokuserer på å følge hjertet og kanskje ikke alltid fornuften. For meg ser det ut som en kombinasjon av at jeg er hjemmemamma, 100% selvstendig næringsdrivende og at mannen jobber offshore og er bortreist halve året (men også hjemme halve året).
Det er en salig blanding av å være fredlig og intenst, krevende og helt fantastisk fint. 

Hjertejubel Foto sprang ut fra hjertet mitt for over åtte år siden, og det er med stor tillit og stolthet at jeg i 2022 hoppet i det og sa opp jobben min som sykepleier for å følge fotodrømmen og det livet som kalte på meg. Jeg fotograferer hovedsaklig bryllup, men også portretter av nyfødte, barn og familier. 


Her for allting kjærlighet, som jeg sier.


 

smilende stolt mor og sønn omringet av blomster

 

Planløse formiddager, og dager hvor man aldri trenger å ta på seg sko
Roadtrips! Med telt og kjølebag og no particular place to go

Mørk sjokolade og americano, hver dag because why not
Store saftige godmorgen-schmasker fra gutten min
Å dra alene på kafé og skrive dagbok
Å gå på skattejakt i bruktbutikken

Ryddige lister

Fine greier: en liste

Dobbeleksponert selvportrett med roser i håret
Kvinne med løvetannblomster som øyner
Barnesko i gull i deilig lys

For ekte og levende minner

 Vi anbefaler flinkeste Nadia til alle som har gifteplaner!  
Hun dokumenterte den store dagen vår på best tenkelig vis, og vi er så fornøyd! Brud og Brudgom følte oss begge veldig avslappet foran kameraet takket være at Nadia er den perfekte blanding mellom hyggelig, avslappet og profesjonell.

Toppkarakter fra oss! 

Victoria & Sondre

Som fotograf er jeg lidenskapelig opptatt av å bevare små detaljer og  ekte øyeblikk for mine kunder. Derfor elsker jeg spesielt høyt å fotografere bryllup og alle de små og store følelsene og interaksjonene som oppstår i løpet av en så deilig dag.
Tilnærmingen min er en hybrid mellom å være:


1:  "Fluen på veggen" hvor jeg er i stealth mode og blender inn for å dokumenterer dagen og menneskene slik det naturlig utspiller seg. (Jeg får ofte skryt for å både være usynlig, tilgjengelig og over-alt, samtidig!)

2: "Regissøren" hvor jeg veileder inn i naturlige situasjoner ved hjelp av prompts/oppgaver og tilpassede tips til poseringer. På en bryllupsdag gjelder dette typisk på portrettfotograferingen av brudeparet og under gruppebilder av famile og venner. 


I studioet mitt på Valderøya i Giske kommune (ca. 10 minutter unna Ålesund sentrum) finner du en lun og tilbakelent atmosfære hvor det er mulig å ta flotte og stilrene portretter av både voksne, barn og nyfødte. Velkommen skal dere være! Jeg gleder meg til å høre fra nettopp deg. 

Brudepar som feirer med konfetti på kirketrappa
bottom of page