top of page
Johanne & Tarjei_-463.jpg

Johanne

"Vi er strålande fornøgd med Nadia som bryllupsfotograf. Vi hadde ganske høge forventningar til bileta, og dei vart innfridd. Fekk også ekstra service - ba om 2-5 bilete kort tid etter bryllupet, og fekk over 20 bilete! Dyktig fotograf som også tek flotte og flatterande bilete av alle gjestane."

Åse-Elea & Oliver-10.jpg

Marte

"Utrolig fornøyd med bildene Nadia tok av våre to små. Førsteklasses kundeservice, og vi koste oss på shoot hele familien. Vi gir Nadia 10/10 og velger henne igjen ved neste anledning!"

Isak & Mads (web)-24.jpg

Caroline

Profesjonell, behagelig og dyktig fotograf som klarte å få nydelige bilder av et motiv i stadig bevegelse. Anbefaler Nadia på det varmeste!"

Fam. Torbett-Print-8.jpg

Karina

"Vi brukte Hjertejubel til familiefotografering og er så fornøyde med hele opplevelsen, helt fra første kontakt på e-post og til vi fikk de ferdige bildene. Takk til Nadia for en skikkelig fin stund med familien, og fantastiske bilder."

Miriam & Helge web-8_edited.jpg

Miriam

"Lidenskapelig og dyktig fotograf som tar utrolig fine bilder. Overgikk våre i utgangspunktet høye forventninger til bildene fra bryllupet vårt. Imøtekommende og lyttende. Med faglige ekspertise, øye for detaljer og variasjon i bildene sørget Hjertejubel for at resultatet ble fantastisk. Tusen takk, anbefales på det sterkeste!"

Silje & Trond familie web-6_edited.jpg

Trond

"Vil virkelig anbefale Nadia! Vi har benyttet henne til bryllup, nyfødtfotografering og 1-års fotografering. Utroolig fornøyd hver gang og hun leverer veldig mange fine bilder!"

Sandra Hurlen_ettårsfotografering_Søskenfotografering_Hjertejubelfoto_Nadia Bouhafs_-34.jp

Sandra

"Har tatt både nyfødt, 1års og søskenfotografering hos Hjertejubel. Kjempelivlig og dyktig fotograf som barna liker med en gang, slik at de føler seg trygge og kan ha det artig foran kamera. Dette synest virkelig på de fantastiske bildene! Anbefales virkelig! Kjempeflott resultat hver gang, og skulle det være noe, så er servicen tipp topp!"

Victoria & Sondre-Print-493.jpg

Victoria

"Vi må benytte anledningen til å anbefale flinkeste Nadia til alle som har gifteplaner i nærmeste fremtid! Hun dokumenterte den store dagen vår på best tenkelig vis, og vi er så fornøyd! Brud og Brudgom følte oss begge veldig avslappet foran kameraet takket være at Nadia er den perfekte blanding mellom hyggelig, avslappet og profesjonell.
Toppkarakter fra oss!"

bottom of page