top of page

Positivt overveld! Fotostudioet tar form

På to-do-lista står det alt fra kjøp dørmatte og velg kaffimaskin til bli klok på studiobelysning. Den strekker seg over tre fulle sider i notatboken min, og oftere enn jeg vil innrømme tar jeg meg selv i å overfokusere på ørsmå detaljer, som for eksempel fargepaletten på kundegarderoben jeg vil tilby, og på hvordan jeg kan DIY'e cute julekranser ved å bruke rockeringer og min søsters tujatre... I vår og sommer har min kjære Martinus jobbet mye i studioet. Jeg er velsignet med en mann og familie som har troa på meg, og som alltid stiller opp. Nettopp derfor har studiodrømmen fått fortsette å manifestere seg, selv når jeg har kost meg (og hatt hendene fulle) i mammaperm og babyboblen. Å åpne døren til Klippevegen 1 er som å tre inn i en drøm med et overveldende potensiale. Som svære drønnende bølger knuser inspirasjonen over meg, sammen med den pressende følelsen av at "NÅ må jeg brette opp ermene mine og gå i gang". Men på armen min sitter min lille baby på 8 måneder, og det er intet annet sted i hele verden han skal være nå.


Fornøyd fotograf i sitt fotostudio, en klassisk speil-selfie

Jeg funderer ofte på disse to nyeste identitetene mine, mamma og selvstendig næringsdrivende, og på deres sameksistens. Jeg lurer på hva jeg kan se tilbake på om noen år, og på hvordan veien som ble til mens jeg gikk, vil se ut. Mine verdier er tydelige, og det er et solid holdepunkt å drømme videre fra. Likevel må jeg daglig minne meg selv på, at dette er for det lange løp, og at jeg ikke har hastverk. Jeg kan likevel merke iveren og begeistringen syde inne i meg, og plutselig blir tankene mine til villhester som gallopperer febrilsk avgårde, jeg vil gjøre tusen ting samtidig, og det å skape et fotostudio har mer enn noe annet blitt en øvelse i å tenke utenfor boksen, finne og holde på fokuset, og å hele tiden forankre meg selv i hjertet mitt og intensjonen bak det jeg skaper her.


Fotostudio og min baby som alltid er med

Så, å tenke fargenyanser på søte små rompere er nok ikke det aller mest prekære for at fotostudioet tar form, akkurat nå. Men den tid kommer! Nå er det først de store linjene det skal dreie seg om. Som det elektriske. Lyssettingen. Anskaffelse av utstyret jeg ønsker meg. Så kan jeg fundere på om dere kommer til å foretrekke Nespresso eller Dolche Gusto kaffe når dere er på besøk i studio, litt senere i prosessen.

Og dere, selv om det fremdeles er massevis av sommer igjen, så nærmer favorittårstiden for utefotografering seg raskt! I høst starter jeg mykt og er i første omgang tilgjengelig for fotografering i uke 42 - 46. Vær gjerne tidlig ute med å sikre din tid da jeg kun tar på meg en begrenset mengde oppdrag. Som mottaker av Jubelbrevet mitt får du 20% rabatt på din valgfrie fotografering (gjelder alt unntatt bryllupsfoto). Join gjengen du også for å motta din rabattkode, og for å komme først i køen når jeg 🤞🏽forhåpentligvis🤞🏽 åpner for julefotografering i studio i oktober/november. Jeg kommer også til å etterlyse modeller til testfotografering i studioet, så følg gjerne med🫶🏼 Til neste gang - pust med magen! Nadia

322 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page