top of page

En ode til kaotiske familiefotograferinger og klamme fotografer

Før brukte jeg å bli svett av tanken på å fotografere søsken og familier.

Jeg funderte og overplanla hvordan jeg skulle forsøke å kontrollere kaoset. Lagde skisser og lister over måter å posere hele flokken på, som jo selvfølgelig som oftest gikk rett i dass fordi kids bryr seg vanligvis ikke så veldig mye om en fotografs smørbrødliste og ønsketenkning... 🌪️😅

Med tiden har denne typen fotograferinger utviklet seg til å bli en av mine absolutte favorittoppdrag 💛 Jeg blir fremdeles svett, men denne gang av hærlig lek, og kaoset er det jeg liker aller mest. Det er rotete, autentisk og personlig. Kanskje viktigst av alt, så er det det som faktisk skjer. Jeg lærte at når jeg gav slipp på å prøve å styre og kontrollere utfallet, og heller svalestupe inn i opplevelsen og øyeblikket sammen med familiene, så resulterte det i et hjertelig uttrykk i bildene. En ekstra bonus var at alle hadde det tusen ganger mer morro!

Noen ganger er foreldre ekstra spente og nervøse i forkant av en fotografering, og nærmest unnskylder at barna deres er aktive og såkalt vanskelige å ta bilder av. Slipp dem fri! 🦄 Jeg inviterer dere til å bli med på en nedpå og leken stund som jeg er overbevist om kan bli en morsom og fin opplevelse for alle. Ingen høye skuldre eller stive smil er nødvendig. Og til dere foreldre: bli veldig gjerne med på bildene dere også💚

Har du noen gang tenkt på at du vil forevige din familie?


Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page