top of page

Velkommen til mini-julefotografering!

🎄Endelig har jeg gleden av å invitere til mini-julefotografering!🎄

julekledd baby i magisk julestemning


Tid og sted: lørdag 4. og søndag 5. november Lørdag inviterer jeg inn i mitt julepyntede studio med tre ulike bakgrunner/sett som passer for barn i alle aldre, og for familien på inntil seks personer. Det er satt av totalt 30 minutter per familie ( hvorav 20 minutter fotografering), og det er mulig å bestille tid hver hele og halve time fra klokken 12-15. Adressen til studioet er Klippevegen 1. på Valderøya, ca 15 minutters kjøretur fra Ålesund sentrum.
Søndag satser vi på godt nok vær og trekker utendørs i naturlige omgivelser et sted i Giske kommune. Lokalisasjon spesifiseres nærmere dagen for fotografering (men sannsynligvis blir det på Valderøya, hvor bildene under er tatt). Det er mulig å reservere tid hver hele og halve time fra klokken 11-14, og det er satt av 30 minutter per familie (med 20 minutter fotografering). Her er det antrekkene deres som avgjør stemningen, og dere kan få både sesong- og julefoto i et smekk.

Dersom det blir dårlig vær får alle tilbud om å trekke inn i studioet for julefotografering der.

Dette får du: 20 minutter fotografering

1 digital fil i høy oppløsning inkludert i prisen

Ulike settinger/bakgrunner for variasjon i bildeutvalget

Mulighet til å kjøpe flere filer til sterkt (!) rabatterte priser

Et personlig webgalleri hvor du selv enkelt får velge ut dine favoritter Førjulsstemning! Pris kun 590,-!!

Husk også at om du abonnerer på Jubelbrevet mitt kan velge å benytte deg av din 20% rabattkode på mini-fotograferingen*. Du kan melde deg på HER 💌


Jeg er feststemt og SÅ stolt over å få åpne studioet mitt med denne mini-fotograferingen, og feirer med å tilby ekstra rause åpningspriser på både fotografering og bildefiler.

🎉 Priser på bildefiler, mini-julefotografering 2023 🎉 3 stk: 1.200,- (400 kr pr stk) 6 stk: 2.280,- (380 kr pr stk) 9 stk: 3.150,- (350 kr pr stk) Hele visningsgalleriet ( 15 filer): 4.500,- (300 kr pr stk)


Her er det begrenset med plasser, så det er første kvinne og mann til mølla som gjelder. Skriv til meg med ønsket dag og tidspunkt, så håper jeg at vi sees vi til en superkoslig julefotografering! P.s! I tillegg til julekort så kan bildene brukes til flotte julegaver ❤️ Velkommen skal du være🧑🏻‍🎄 *Rabattkoden kan kun brukes en gang.

217 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page